0,00 Ft 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 

munkavédelmi bolt

Munkavédelmi szaküzlet webáruház. Munkavédelmi bolt, egyéni védőeszköz forgalmazás kis és nagykereskedelem. Munkaruházat - Védőruha - Védőcipő szaküzlet. Honeywell - Sperian  Uvex - Mutexil - Timberland - KCL - Miller - Howard Leight - Portwest - 3M - Zekler - Guide - EP - Abeba - Optrel - Puma Safety - Bläklader Workwear és egyébb márkák értékesítése. Munkavédelmi szaküzlet Budapest VII.kerület, VI.kerület és bemutatóterem. Munkavédelmi eszközök termékcsoprjai: Szemvédelem - védőszemüveg, Kézvédelem - védőkesztyű, Lábvédelem - védőbakancs, védőcipő, Hallásvédelem - füldugó, Mukaruha bolt Budapest, 1077 Izabella u. 5. - védőruha, Zuhanásgátlás - hevederek, zuhanásgátlók, Légzésvédelem - porálarc, félálarc, teljesálarc, Fejvédelem - védősisak, arcvédő. Munkavédelmi bolt VII. kerület, Izabella utca 5. - védőeszköz webáruház. Munkaruha VII.kerület. Szaküzletünkben közületi és egyéni vásárlók kiszolgálása egyaránt. Munkavédelmi bolt belváros. Munkavédelmi bolt Budapest. Írjon nekünk email-t a [email protected] címre, vagy hívj minket az T:06-1-782 5085, alábbi telefonszámon! Hívásodat hétfőtől csütörtökig 10-17, pénteken 8-16 óra között várjuk!

 

 

 
 
 

Munkaruha-védőruha

VÉDŐRUHA SZABVÁNYOK
 
Védőruházatokra vonatkozó szabványok és jelölések
 
VÉDŐRUHA SZABVÁNYOK
MSZ EN 340 Védőruházat. Általános előírások.
 
MSZ EN 3785 Textíliák kezelési jelképeinek kódcímkéi.
 
MSZ EN 351 Védőruházat. Hő és láng elleni védelem. (Lángálló kivitel.)
 
MSZ EN 533 Védőruházat. Hő és láng elleni védelem (Lángmentesített kivitel.)
 
MSZ EN 1486 Védőruházat tűzoltók részére.
 
MSZ EN 470-1 Védőruházat hegesztéshez és hasonló műveletekhez.
 
MSZ EN 463 Folyadéksugár teszt. (3. tip. )
 
MSZ EN 468 Nagynyomású porlasztási teszt. (4. tip.)
 
MSZ EN ISO 13982 Részecske permet teszt. (5. tip.)
 
MSZ EN 13034 Kisnyomású porlasztási teszt. (6. tip.)
 
MSZ EN 14126 Biológiai védelem.
 
MSZ EN 1073-2 Szemcsés radioaktív szennyeződés elleni védelem.
 
MSZ EN 471 Jó láthatóságot biztosító védőruha.
 
MSZ EN 14058 Védőruházat, hideg ellen.
 
MSZ EN 14360 Védőruházat, eső ellen.
 
MSZ EN 1149-1 Védőruházat, elektrosztatikus tulajdonságok.
 
ENV 50354 Ív elleni védőruházat.
 
MSZ EN 13998 Lánckötények.
 
MSZ EN 381 Védőruházat, kézi láncfűrészek használóinak.


Minőségbiztosítási szabványok:

ISO 11612:2008 - Védőruházat hő és láng elleni védelem
A szabvány meghatározza a védőfelszerelés minimális követelményeit olyan helyzetekben, ahol a dolgozó sugárzó környezetnek, közvetett vagy közvetlen meleg hatásnak, lángnak, elektromos ívnek, vagy olvadt fém által okozott sérülés lehetőségének van kitéve. /Hő és lángállóság követelményei, Korlátozott láng terjedés tulajdonság, Konvektív hő védelem, Sugárzó hő elleni védelem.

ISO 11611:2007, Védőruházat, védőfelszerelések használata hegesztéshez, és hasonló műveletekhez.
A szabvány előírja a minimális biztonsági követelményeket és tesztelési módszereket, hogy biztosítsa a védőruhák megfelelősége a hegesztési és az azzal hasonlatos folyamatok során (beleértve a védősisakot, a védőkesztyűket, a hegesztőkötényt, illetve a védőbakancsot). A szabvány a megfelelő folyamatok betartását írja elő az olvadt fém esetleges fröccsenése esetére; a rövid ideig tartó, tűzzel vagy elektromos ívből eredő sugárzó hővel való rövid kontaktus esetére; illetve minimalizálja az elektromos sokk lehetőségét az elektromos vezetőkkel való, rövid ideig tartó érintkezésből kifolyólag.

ISO 14116:2008, Védőruházat – Védelem a hő és a láng ellen – Korlátozott lángterjedésű anyagok, anyagszerkezet és védőöltözet szabvány meghatározza azon követelményeket, amelyek biztosítják, hogy az anyagszerkezeten korlátozott mértékben tudjon a láng továbbterjedni; az anyagok összetételét; illetve a védőfelszereléseket annak érdekében, hogy csökkenjen a ruházat meggyulladásának valószínűsége, amely egy esetleges veszélyforrás lehet a dolgozó számára.
 
 

Magunkról

A védelem nálunk kezdődik!

MV-Defenze Kft. - Munkavédelmi bolt - Védőeszköz ellátás - Szaktanácsadás - Munkavédelmi Szaküzlet

 

 
 
 
 
 
[ ]